Jalkahoito

jalkahoito

Meiltä voit valita eri vaihtoehdoista juuri sinulle sopivan jalkahoidon. Hoidon yhteydessä suositellaan aina mukaan sopivat kotihoito-ohjeet, sekä ohjeita tukevat tuotteet päivittäiseen käyttöön. Voit käydä myös puhtaasti tuoteostoksilla aina liikkeen aukioloaikojen mukaisesti.

Jalkojen hieronta 25min.

Jalkojen hieronta polviin saakka. 

Kosteuttava jalkahieronta

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan ja hieronnan polviin saakka. Erittäin kosteuttava ja rentouttava.

Kaunistava kevyt jalkahoito

Tämä jalkahoito sopii sinulle, jolla ei ole akuutteja ongelmia jalkojen kanssa. Haluat kuitenkin hieman hemmottelua ja vaikka siistit kynsienlakkaukset. Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen hoidon, lakkauksen ja jalkojen rasvauksen.

Hoitava jalkahoito

Tämä hoitava jalkahoito nimensä mukaisesti tarkoittaa hoitoa. Jaloissa voi olla paljonkin ongelmia ja keskitymme niihin. Hoitava jalkahoito sisältää kylvetyksen, jalkojen tarkemman tutkimuksen, kynsien leikkauksen ja tarvittaessa niiden ohennuksen, kovettumien/känsien hoito ja rasvaus. Tämä hoito sopii erityisen hyvin myös miehille. Tähän hoitoon voit valita lisäpalveluna kynsien geelilakkauksen, mutta vain terveille kynsille.

Rentouttava jalkahoito

Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien ja ihon hoidon sekä hieronnan. Jaloissa voi olla pienesti ongelmia joihin tarvitset apua. Lisäpalveluna voit valita tähän hoitoon kynsien geelilakkauksen.

Kattava jalkahoito

Kattavassa jalkahoidossa yhdistetään hoitavaan jalkahoitoon kynsien lakkaus ja hieronta. Voit ottaa oman lakan mukaan tai valita hoitolassa sopivan värin. Mikäli kynsissä epäillään infektioita, ei hoitolan lakkoja valitettavasti voida käyttää. 

Luxus jalkahoito

Luxus jalkahoito sisältää kattavan jalkahoidon lisäksi jalkojen ihon kuorinnan  ja kosteuttavan naamion aina polviin saakka.

Jalkojen osahoito

Osahoito, esimerkiksi yhden kynnen hoito/känsän poisto jne. Hoidon kesto max. 30 minuuttia.

Kynsien leikkaus

Varpaan kynsien leikkaus, ei sisällä ohennusta. Jos kynnet ovat poikkeuksellisen paksut, tällöin ne vaativat ohennusta. Valitse silloin hoitava jalkahoito.

Varpaankynsien geelilakkaus

Sisältää kynsien leikkauksen/muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, yksivärinen kovetettava geelilakka ja jalkojen rasvaus. Geelilakkaus voidaan tehdään vain täysin terveille kynsille.

Jalkahoito

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tutustu myös

Muut palvelumme

Manikyyri

Käsihoito

KÄSIHOITO Etsimme apua käsiemme hoitoon liian usein vasta silloin, kun tilanne on jo huono. Mutta entä jos hoitaisimmekin niitä jo ennakkoon niin, ettei ongelmia pääsisi

Lue lisää »
Kasvohoito

Kasvohoito

Kasvohoito Kasvojen iho on ensimmäisenä paikalla, olipa sitten kuuma aurinkoinen keli tai kylmä vaikka hyytävä talvinen pakkanen. Keliolosuhteiden lisäksi Ilman mukana liikkuvat epäpuhtaudet, siite-, tai

Lue lisää »
Ripsien kestotaivutus

Ripset ja kulmakarvat

Ripset ja kulmakarvat Kulmakarvat kehystävät kasvojamme ja lähes jokainen on jollain tavalla muokannut niitä elämänsä aikana. Aina ei kulmia tarvitse värjätä, vaan ne voi muotoilla

Lue lisää »
Vartalohoidot

Vartalohoidot

Vartalohoidot Meillä vartalohoidot pitävät sisällään Bambuhieronnan, selän ihonpuhdistuksen ja hemmottelevan hierontahoidon.  Bambuhieronta Bambuhieronta on koko vartalon rentouttava ja poikkeuksellisen tehokas aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta, joka toteutetaan

Lue lisää »