Ripset ja kulmakarvat

Ripset ja kulmakarvat

Kulmakarvat kehystävät kasvojamme ja lähes jokainen on jollain tavalla muokannut niitä elämänsä aikana. Aina ei kulmia tarvitse värjätä, vaan ne voi muotoilla tai muuten siistiä. Ripset halutaan myös monesti esille värjäämällä tai taivuttamalla. Meillä käytössä ovat Refectocil kestovärit ja myös Refectocil kasvivärit.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Palveluvalikoimassa on ripsien ja kulmien kestovärjäys, jossa kulmat muotoillaan aina asiakkaan niin halutessaan. Molemmat palvelut löytyvät myös erikseen, mikäli haluat värjäyttää vaikka vain ripset. 

Ripsien kestotaivutus ja värjäys

Ripsien kestotaivutuksessa ripset käännetään siihen tarkoitettuun tyynyyn ja käsitellään taivutusaineilla. Lopuksi ripset värjätään. Lopputulos pysyy noin 6-8 viikkoa, riippuen jokaisen ripsen kasvuvauhdista. Tyynyjä on eri kokoisia ja jokaisen asiakkaan kanssa katsotaan yhdessä millaiseen lopputulokseen halutaan päästä, myös silmän ja kasvojen muoto vaikuttavat miten jyrkän taivutuksen kenellekin voi tehdä.

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi tarkoittaa kulmakarvojen käsittelyä, jossa kulmakarvat asetellaan haluttuun muotoon. Käsittelyn jälkeen kulmakarvoja on helpompi harjata ja ne pysyvät paremmin muodossaan. Lopuksi kulmakarvat värjätään halutulla värillä. Tullessasi laminointiin sinun ei tarvitse tietää millaiset kulmat haluat, katsomme sen sitten yhdessä ja mietimme millaiset niistä on mahdollista tehdä.

Ripsien ja kulmien värjäys kasviväreillä

Tämä palvelu tehdään Refectocilin kasviväreillä, joissa hapete (PPD) on korvattu hopeanitraatilla. Värin pigmentit pohjautuvat kasvipohjaisiin väriaineisiin. 

Kulmien muotoilu nyppimällä tai sokerilla

Kulmakarvat voidaan muotoilla perinteisesti nyppimällä tai sokeroimalla. Sokeroinnilla saadaan kaikki vaaleimmatkin untuvakarvat pois ja lopputulos kestää ja säilyy siistimpänä hieman pidempään. Jos karvojen nyppiminen tuntuu ylitsepääsemättömän kivuliaalta, voimme asiakkaan näin halutessa siistiä kulmat myös kulmakarvaveitsellä.

Ripset

Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tutustu myös

Muut palvelumme

Jalkahoito

Jalkahoito

jalkahoito Meiltä voit valita eri vaihtoehdoista juuri sinulle sopivan jalkahoidon. Hoidon yhteydessä suositellaan aina mukaan sopivat kotihoito-ohjeet, sekä ohjeita tukevat tuotteet päivittäiseen käyttöön. Voit käydä

Lue lisää »
Manikyyri

Käsihoito

KÄSIHOITO Etsimme apua käsiemme hoitoon liian usein vasta silloin, kun tilanne on jo huono. Mutta entä jos hoitaisimmekin niitä jo ennakkoon niin, ettei ongelmia pääsisi

Lue lisää »
Kasvohoito

Kasvohoito

Kasvohoito Kasvojen iho on ensimmäisenä paikalla, olipa sitten kuuma aurinkoinen keli tai kylmä vaikka hyytävä talvinen pakkanen. Keliolosuhteiden lisäksi Ilman mukana liikkuvat epäpuhtaudet, siite-, tai

Lue lisää »
Vartalohoidot

Vartalohoidot

Vartalohoidot Meillä vartalohoidot pitävät sisällään Bambuhieronnan, selän ihonpuhdistuksen ja hemmottelevan hierontahoidon.  Bambuhieronta Bambuhieronta on koko vartalon rentouttava ja poikkeuksellisen tehokas aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta, joka toteutetaan

Lue lisää »