Kauneushoitola HilJamilla toimii saman katon alla Hiushuone Sinnan kanssa Jukolanportissa Joensuussa. Meillä kaikki kauneuteen liittyvät asiat hoituvat samalla reissulla. Voit piipahtaa ostoksilla kampaamon aukioloaikojen mukaan vaikka en itse olisikaan aina  paikalla. 

HilJamillassa tehdään ihon perushoitoja ja tarvittaessa asiakkaat ohjataan jatkohoitoon terveydenhuoltoon,  fysioterapiaan, jalkaterapeutille tai vaikka kolleegalle toiseen hoitolaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi tilanteesta riippumatta. Tuotevalikoima laajenee parhaillaan enenevissä määrin luonnonkosmetiikan puolelle ja erityisesti kotimaisiin tuotteisiin ja sarjoihin. 

HilJamillassa on ensiarvoisen tärkeää, että asiakas tulee aina kuulluksi ja kokee olonsa turvalliseksi. Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset asiakkaat. Meillä on ehdoton luottamussuhde asiakkaisiin ja meitä sitoo vaitiolovelvollisuus! 

Sokeroinnit ja jalkahoidot ovat ehdottomasti HilJamillan suosituimpia hoitoja, kestovärit ja ripsien taivutus ovat listalla seuraavana ja niin ikään suosikkeja. 

Aukioloajamme ovat pääsääntöisesti arkena 10:00-16:00, mutta joustamme toki tarpeen mukaan. Mikäli nettiajanvarauksen kautta ei sopivaa aikaa löydy, niin aina kannattaa olla yhteydessä ja katsotaan yhdessä sopiva aika. 

Tervetuloa palveltavaksi!

Eteeriset öljyt